Skulderanatomi

Rotator cuff ruptur?!

Tenk positivt, tenk positivt, tenk positivt! Eller? Faktisk så er ikke det så lett akkurat nå. Skulderen er ikke blitt bedre og etter et legebesøk lurer vi nå på om det kanskje er en rotator cuff ruptur!

Googler

YouTubeShoulder

Hva skulle vi gjort uten Google og YouTube? Et kjapt søk og det er i alle fall lett å forstå at rotator cuff ruptur ikke er noe du har lyst på. Jeg ser ukene fly ut av vinduet. Jeg har jo ikke tid til dette. Men takk og lov for helseforsikring! Den gjør at MR time nå er nært forestående og at jeg ikke blir ruinert.

Smertestillende

Det gjør veldig vondt også dette her. Smertestillende hjelper litt, men blir ganske trett av det.

Jeg rakk akkurat å starte på et program før dette skjedde. Legger ut et par klipp fra første og foreløpig eneste trening på det. Jeg får ta opp igjen tråden når skulderen har kommet på bedre tanker. Det er jo tross alt kun snakk om tid.

Og apropos det å tenke positivt – det er sikkert fint, men ganske slitsomt når jeg egentlig ønsker å deppe litt. Så jeg har laget et enkelt 30 minutters opplegg som gir plass til også å tenke negativt. Først setter jeg på alarmen på mobilen. Så kjører jeg i gang med å ta sorgene på forskudd og snakker til meg selv om hvor utrolig kjipt det var at dette skjedde nå, stakkars meg og for noe dritt, hvordan skal det gå? Når alarmen på telefonen ringer er tiden ute og depping ferdig. Føler meg som ny etterpå og klar for å tenke positivt igjen. Og så vet jeg at f eks klokken 17.30 neste dag kan jeg deppe igjen hvis jeg vil og trenger det.

Akkurat nå er jeg ferdig med dagens deppedose og klar for fredagskveld med Norske talenter og taco. Fin fredag og god helg!

Facebook Comments