Shoulder dislocated

Prosjekt «Bli bra igjen» er i gang!

I dag var jeg hos legen for å få svar på MR. Jeg fikk en god nyhet og en dårlig nyhet. Det vil si, dårlig og dårlig. Sett i sammenheng med hva som skjer i verden forøvrig, er vel det jeg opplever her kanskje ett av verdens minste problemer. Så slutt å klag, liksom. Men for meg akkurat nå i forhold til målet mitt, så fikk jeg ikke akkurat noen gladmelding.

Legens melding var nemlig at jeg har hatt en dislokasjon/sublukasjon som helt klart har gitt en bankart lesjon. Kort fortalt betyr det at skulderen har vært en kjapp tur helt eller delvis ute av ledd. På vei tilbake har bruskvevet som omkranser leddskålen i skulderleddet blitt skadet. Det er også blitt en betennelse. God nyhet er at det ikke er nødvendig med operasjon og at dette kommer til å bli helt bra igjen. Derimot er det bare å belage seg på å ha smerter lenge og skulder og arm kan ikke forventes å være i full drift igjen på måneder. Måneder!? Det går jo ikke når jeg har tenkt å ha kunstløp-program klart og test 3 passert før sommeren. Straks jeg kom hjem bevilget jeg meg 30 minutter med kraftig depping og negativ tenkning! Åh, de minuttene føltes helt fortjent og nødvendige! 🙂

Shoulder dislocated

Etter deppingen var hjernen klar som ny og jeg klar for å sette igang prosjekt: «Bli bra igjen!». Målet mitt skal nås selv om det blir forsinkelse. Så her er det viktig med action. Punkt 1 er å komme i gang med riktig behandling og trening av skulder og arm. Jeg vil finne meg en bra fysioterapeut!

BliFriskApp

Og akkurat det var faktisk veldig enkelt å få til! Gjennom en app jeg har som del av helseforsikringen min, hadde jeg i løpet av 5 minutter fått booket time hos fysioterapeut som holder til like rundt hjørnet her. Null problem! Digg at i alle fall slikt fungerer når kropp og psyke forøvrig ikke er helt på topp.

Jeg fikk jo ikke filmet fallet som førte til at jeg skadet skulderen, men fant en liten snutt her av et annet fint fall. Jeg har endel videoer av ting som ikke er så strøkne der ute på isen. Skal få lagt ut mer av det etterhvert.

Nå kaller tacoen! Fin fredag og god helg!

Facebook Comments