Blåveis

Vår-is! Blir det vår-is?

Det er herlig at det er vår! Jeg liker vår! Jeg liker at det lysner og at det veldig snart kommer til å bli farger og fart når naturen våkner til liv igjen. Det blir digg å trene ute uten så masse klær. Alt blir så praktisk. Men det som ikke er så bra med våren er at det blir vanskeligere å finne is. Et sørgelig syn for en som elsker å være på isen! Her var det is for bare et par uker siden:

Is-borte

Nå tidlig i mars forsvant ute-isen både på Snarøya og på Risenga. Sist helg var det siste gang for voksengruppene jeg har trent fast med inne i hall hver lørdag og søndag siden i høst. Plutselig blir det noen dager mindre på is i uken. Jeg forstår jo at isen ute ikke kan vare evig når våren og varmen kommer, men innendørs? Der skulle jeg ønske vi kunne få fortsette ut juni, men det slutter altså lenge før påske!

Skøyterogtrekk

Disse her har ikke lyst til å ligge her! De er skapt for å være på is!

Etter at jeg begynte med kunstløp har jeg lært meg et nytt og viktig ord: Vår-is! Blir det vår-is? Vi som trener kunstløp er veldig spente på det. Vår-is er at vi får tid i en eller annen is-hall og kan fortsette utover våren og forsommeren. Her er det bare å krysse fingre! Jeg har forstått at det er kamp om is-tidene. For å være helt sikker på å ikke bli helt is-løs, har jeg også booket meg inn på et par kunstløp-treningsleire. Jeg har fortsatt endel å jobbe med før jeg klarer test 3 og jeg henger litt etter med det programmet (som er sååå gøy å jobbe med!). Skulderskaden har forsinket meg litt.

Behandling3

Og apropos den skulderen. Jeg har hatt fremgang denne uken! Selv om det fortsatt er vondt og jeg ikke kan gjøre alt som jeg kan med den andre armen, så er den langt bedre enn forventet. Jeg har gjort min «Trim for eldre», hatt behandling både av fysioterapeut, osteopat og massør. Jeg merker at jeg blir bedre. Det er all grunn nå til å se lyst på dette. Og hva er bedre enn å starte helgen med en økt på massasje-benken? Det er ikke akkurat noen spa-behandling. Det gjør vondt som fy, men jeg vet at det blir bedre etterpå og at neste stopp er sofa og taco. Fin fredag og god helg!

Facebook Comments