EasterEggs

Greit å logge av litt

Påskeferie rett rundt hjørnet! Det skal bli deilig. Jeg skal bruke påsken til å ha en liten privat treningsleir. Det er deilig å ha noen dager hvor det går an å sove lenge om morgenen og trene og hvile når jeg vil i løpet av dagen. Dessuten blir det god tid til å lage skikkelig god mat og kose seg sammen med hele familien. Jeg har også kjøpt meg en ny bok jeg skal lese.

Når jeg har ferie har jeg også lagt meg for vane og logge av alt sosialt på nett. Så i morgen logger jeg av og logger på igjen neste tirsdag. Så ingen blogging i påsken.

Nå er armen min såpass bra at etter påske tenker jeg det er trening nesten for fullt igjen på isen. Da skal jeg poste noen videoer av programmet mitt. Det går sakte og helt sikkert fremover.

Og i dag er det ikke taco! Snakk om ut av komfortsona! Skal på familiemiddag og kose meg. Fin fredag, god helg og god påske!

Facebook Comments