LittNedtur

Hm…

Denne uken har jeg hatt litt nedtur, altså. Jeg synes plutselig at jeg ikke får til noe som helst. Det er jo ikke sant, jeg får jo til noe, men jeg har så lyst til å få alt til å se kjempefint ut. Jeg ønsker så veldig å føle at jeg behersker de grunnleggende tingene, jeg ønsker å få opp farten, trøkke på, komme litt mer enn 2 cm opp fra isen i hoppene. Hvorfor får jeg det ikke til? Hvorfor, hvorfor, hvorfor?

Det er vel kanskje bare utålmodigheten min som spiller meg et puss. Jeg har sittet og sett på videoer nå. Filmer fra jeg startet for fullt i september i fjor og frem til nå. Og joda, det har gått fremover.

Ja, ja, det er vel greit å ha en dårlig uke. Og ang. f.eks. de hoppene – om jeg ikke kommer så høyt opp og langt avgårde nå, så får jeg satse på neste sesong, da. Uansett – jeg gir meg aldri!

Jeg trente på toeloop denne uken. Det er med i programmet mitt.

Ja, ja, nå er det endelig fredag! Og endelig taco etter et par uker uten. Ønsker deg en fin fredag og en god helg!

Facebook Comments