Blid

Test på test 3

Denne uken har ting gått mye bedre! Nå er det snart 8 måneder siden jeg troppet opp på Jar for å starte prosjekt: «Hvor god kan jeg bli på ett år?» Jeg husker den første timen godt. Jeg skulle bl.a. bare gå rundt noen kjegler. Jeg var ikke i nærheten av å få det til. Og nå, denne uken, var det tid for å teste ut om jeg er god nok til å klare test 3.

Test 3 består av flere trinn og to enkle hopp, Salchow og Toe loop. Man skal også klare piruett på ett ben. Jeg synes jeg begynner å få til endel og her kan du se noen klipp fra onsdagens time:

Mohawk

Tretall utover

Dobbelt tretall utover

Dobbelt tretall innover

Salchow

Toe loop

Piruett

I tillegg til dette så gjorde jeg også tretall innover og slyngetrinn. Så kan du jo lure på om jeg klarte testen eller om jeg må finpusse litt til på dette her. Nå trapper jeg opp treningen og før sommerferien skal jeg få med meg to treningsleirer. Det blir topp og mulighet for stadig forbedring.

Men nå er det jo langhelg! Hurra! Det ble litt sen blogging i dag. Jeg klarte å få med meg en litt sen fredagstreningsøkt og så måtte jeg spise tacoen. Blir veldig sulten av dette prosjektet! Så nå er det bare å si: Fin fredag og god laaanghelg!

 

Facebook Comments