Jar gruppebilde

Treningsleir på Jar

Forrige helg ble helt suveren! Som jeg skrev sist fredag, var helgen satt av til treningsleir. Det ble to flotte og inspirerende dager. Her ser du programmet jeg fulgte denne helgen:Jar mai 2017 programDet hele startet med et kjempefint foredrag av Viktoria Helgesson. Hun startet med kunstløp da hun var tre år. I løpet av sin karriere har hun 8 ganger vært svensk mester, fem ganger nordisk mester og endt på 5.-plass i tre EM. Hun har også deltatt i OL og vunnet en bronsemedalje i Skate America. Det var utrolig inspirerende å høre henne fortelle om trening, oppkjøring til mesterskap og ikke minst det å takle motgang.

Foredrag Vicky

Og så kult å få trene med henne også, da! Her var det bare å følge med og lære så mye som mulig 🙂

Trening med Vicky2

Trening med Vicky

I tillegg til Viktoria Helgesson, fikk vi denne helgen lære av de suverene trenerne Anna Pushkova og Susanne Lidholm Torgersen.

JarMai2017Trenere

De er utrolig gode til å motivere samtidig som de pusher oss, slik at vi stadig utfordres til å forbedre oss og lære noe nytt. Denne helgen følte jeg at jeg fikk opp farten en smule og for første gang i mitt liv prøvde jeg på en flip. Jeg har ikke noe bilde eller video av det, så her får dere en random demo fra YouTube hvor han viser hoppet helt i starten. Jeg kommer absolutt ikke helt rundt enda, men bare vent 🙂

Tok meg delvis fri fra jobben i dag og fikk inn et par timer til på isen. Herlig inngang til helgen. Og ja – i dag blir det taco. Fin fredag og god helg!

Facebook Comments