Frokost1

Superbloggerens frokost!

Her om dagen kom jeg over et innlegg om superbloggeres frokoster. F eks har Camilla Phil (moteblogger og tidligere Skal vi danse-deltaker) en egge-panne som favoritt. Den ser veldig lekker og god ut.

Nå er jo ikke jeg i kategorien «Superblogger», så jeg tenkte at jeg i stedet kunne dele mine to superraske frokostvarianter. Jeg sover heller 15 minutter lengre enn å bruke tid på å lage frokost. Begge frokostene tar derfor under 1 minutt å snekre sammen. Her får du dem:

Frokostvariant 1: En god del cottage cheese, en god del gresk yoghurt, en neve valnøtter, firekorn-blanding, rosiner og det som måtte finnes av frukt eller bær i nærheten. Her en variant da det var både jordbær og blåbær i kjøleskapet.

Frokost1

Nam, nam!

Frokostvariant 2: Jeg tar en tallerken, slenger på noen små tomater, røkelaks, skinke eller kylling fra i går, tre egg (som jeg skreller dagen før), en halv avokado og et knekkebrød/brød av noe slag (som regel mer enn det er på bildet her – er veeeldig glad i grovbrød). Så er det bare å hive innpå. Ikke så eksotisk og lekkert som Camilla Phil sin flotte egge-panne, men veldig godt.

Frokost2

Nå er det ikke tid for frokost, men for fredagstacoen! Det er jo også raskt å lage. Fin fredag og god helg!

Facebook Comments