Utenpå

Inni eller utenpå?

Aller først, forrige fredag var jeg dårlig og sov det meste av dagen. Jeg glemte helt å legge ut blogginnlegget. Først ble jeg stresset av det og tenkte «jeg må få ut det innlegget! Jeg blogger hver fredag!» Men så kom jeg til å tenke på at det jo bare er en regel jeg har laget selv. Så da kan jeg også endre den. Og når jeg tenker nærmere over det så er det egentlig nesten ingenting jeg gjøre. Det er stort sett alltid mulig å endre og justere litt på planer hvis jeg har behov for det. Når jeg ser sånn på det er det ikke så mye jeg trenger å la meg stresse av.

Nå vel, innlegget jeg skulle lagt ut forrige fredag kommer nå i stedet. For i forrige uke tenkte jeg på at jeg må ha strømpebukser til kunstløpkjolen min. Og det er ikke bare, bare. Det er flere typer og farger og ikke minst – skal jeg ha strømper som går ned i skøytene eller varianten der strømpebuksen dekker skøytene? Jeg så på masse videoer for å finne ut hva jeg likte best. Her ser du de to alternativene.

Inni

Utenpå

Inni synes jeg er så klassisk og fint, men det er litt lekkert når de går utenpå også…Hm…

Mange valg å ta når man driver med kunstløp, altså. Forrige uke skaffet jeg meg også nye blade buddies. De beskytter skøytejernet. Jeg har lenge nå hatt et par tigre, men nå gikk jeg for lilla pudler. Åh, jeg bare digger sånt dill dall!

Buddies1

Buddies2

I dag er det St. Hans, så ingen taco, men reker med gode venner. Og så bærer det av sted på kunstløp-leir igjen. Og det skal jeg blogge om neste uke. Kanskje jeg skal være så gæren å blogge flere dager i uken fra leiren? Vi får se. Jeg lager ingen regel på det 🙂

Fin fredag, god St. Hans-feiring og god helg!

Facebook Comments