SkaraFellesbilde

Camp Skara – en hel uke på leir!

Hurra! Min første hele uke på treningsleir er gjennomført! Denne uken har jeg vært i Sverige for å trene. Camp Skara er en kunstløp-leir med mange deltakere og i år hadde de for første gang en egen voksengruppe.

SkaraIshallIshallen! Mitt «hjem» i en hel uke.

Her ser du treningsplanen. I tillegg varmet vi opp i 20 minutter før hver is-økt og tøyet etterpå. Så her gikk det rimelig i ett:

SkaraTimeplan

Treningsleir av denne typen er ingen slankekur! Å trene så mye har helt klart gjort meg kvalifisert som æresmedlem i klubben for de alltid sultne! Har sikkert gått opp minst 2 kg så mye som jeg har spist. Ikke at det gjør noe 🙂

SkaraFrokostMmm…. frokost smaker himmelsk etter første treningsøkt!

SkaraLunsjOg lunsj er digg etter andre økt. Lunsj her er jo som en hel middag.

SkaraMiddag2Etter barmark og nok en økt på isen er middag veldig kjærkomment!

Og innimellom var det greit å fylle på med litt ekstra energi (også fordi det smaker veldig godt, da).
SkaraPowerBars

Trenere på isen denne uken var de samme som på leiren på Jar i mai, Anna Pushkova og Susanne Lidholm Torgersen! De er helt fantastiske. Tålmodige sørger de for at vi alltid strekker oss litt lenger. Straks vi får til noe så legger de på noe nytt. Her er det bare å følge med.

SkaraSusanneSusanne forklarer en trinn-sekvens vi skal prøve oss på.

SkaraAnnaAnna forklarer hvordan vi skal hoppe.

Og til til barmarkstreningen hele uken, hadde vi ingen ringere enn Camilla Gjersem som trener!

SkaraCamilla

Så sånn passe starstruck stilte jeg opp hver dag for å lære så mye som mulig av henne. Vi trente med stige for koordinasjon, fikk gode for-øvelser for hopp på isen og hun hadde mange gode tips for å trene stabilitet, styrke og smidighet. Helt glimrende! Dette skal praktiseres i hele sommer.

SkaraBarmarkStigeStigetrening med Camilla 🙂

Skara som sted er litt som Dubai. Sånn «vi har ting som er størst og lengst», he, he 🙂 F. eks. har de Skandinavias største badepark og Sveriges lengste eventyrgolf, en fin og forseggjort minigolfbane.

SkaraMinigolf

På området der vi bodde og trente, er det i tillegg til is-hall også idrettsanlegg, svømmehall, utebasseng og treningsstudio.  Skara er et perfekt sted for leir!

SkaraIdrettsbane

SkaraBadeanlegg

Og så må jeg bare si at det er så digg å være sammen med de andre voksne deltakerne her. Det er et miljø som gir glede og masse energi. Vi snakker hverandre frem, heier på hverandre og gleder oss åpenlyst over hverandres fremgang. Vi feiler, lærer og gir oss aldri! Når jeg tenker over det, er dette en drøm av et arbeidsmiljø! Ja, et sånt miljø unner jeg enhver arbeidsplass å ha. Se og lær av kunstløp for voksne 🙂

SkaraFellesbilde

Nå er leiren over og jeg skal rett avgårde på ferie. Tradisjonen tro logger jeg av alt når jeg har ferie. Så nå er jeg ikke på igjen før i august. Da skal jeg legge planer videre for min kunstløp-karriere.

Fin fredag, god helg og god sommer!

SkaraMeg1

Facebook Comments