Min sommerferie

Ferie er kjempefint! Særlig sommerferie. Her er en oppsummering av min sommer 2017 og hva jeg setter pris på i ferien min.

Oppleve minst mulig
Jeg opplever så mye hver eneste dag ellers i året, at i alle fall noen uker av sommerferien er det digg å ikke oppleve noe som helst. Bare ligge ved et basseng og lese en bok. Ingen planer, ingen utflukter, ingen forventninger. Dette er min bassengfavorittutsikt om sommeren:

FerieUtsiktBasseng

Sol og varme
I sommerferien må jeg ha noen uker med sol og varme. For å sikre oss det, drar vi hvert år til det fine landet som heter utlandet. Der har de værmeldinger som ser slik ut:

FerieVærmelding

Det her er akkurat passe! Deilig å våkne opp hver morgen og slippe å lure på hva slags vær det blir. Og når det også er sånn 25 grader i vannet koser jeg meg.

Logge av
Jeg er helt off SoMe noen uker på sommeren. Jeg slår til og med av mobilen. Det passer jo ikke for alle, men jeg opplever at det gir energi. Jeg går riktignok glipp av hvor alle andre er på ferie, hva de gjør og hva de spiser, men jeg følger jo med resten av året. Det bør gå greit. Og ingen får vite hva jeg gjør akkurat når jeg gjør det. Jeg tipper ingen savner det heller 🙂 Egentlig ganske deilig med en slik pause.

FerieNoSoMe

Være aktiv
Når det er ferie blir det veldig lett å få til aktivitet! Plutselig er det masse tid. Jeg tar meg en treningsøkt så og si hver dag. F eks en 4×4 økt før frokost. Og det går jo greit når det er så fin utsikt fra tredemølla.

FerieLøpingUtsikt

FerieLøping

Eller jeg tar en ettermiddagsøkt på terrassen. Det er utrolig hvor liten plass man trenger for å få gjort litt styrke, yoga eller tøying. Og her er det heller ikke noe å si på utsikten 🙂

FreieTerasseutsikt

Sove mye
Min favorittsyssel i ferien er helt klart å sove. Jeg sover ikke nødvendigvis så lenge om morgenen, men tar meg en blund f eks etter frokost, eller på ettermiddagen. Det er bare å legge seg ned og sove når som helst. Yey!!!

FerieSove

Lange lunsjer
Og så er det deilig å ikke lage mat. F eks dra på stranden og spise lange lunsjer. Jeg spiser blåskjell til jeg blir lei av det 🙂 Dette er min lunsjfavorittutsikt om sommeren:

FerieBeach

Vann og PepsiMax
Jeg leste i sommer at for veldig mange er ferie=alkohol. Sånn er det ikke for meg. I ferien er det så og si null alkohol. I år tror jeg det kun ble et glass champagne og et halvt glass hvitvin. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg hverken slapper av eller føler meg spesielt bra av det. Jeg drikker i stedet mye vann og så klart PepsiMax. Da slapper jeg av og koser meg. Jeg vet at her er det jeg som er litt utenfor normalen, men det er vel greit. Hver sin smak og plass til alle.

FerieDrikke

Jordbær
Vel tilbake i Norge gjelder det å spise mest mulig jordbær før sesongen er over. Jeg elsker jordbær! En til to kurver per dag går med.

FerieStrawberries

Litt Norges-ferie også
Så avslutter vi ferien med en liten tur til Sørlandet. Det er også fint, bare at da må vi pakke litt mer for all slags vær. Og selv om vannet kanskje ikke er mer enn 17 grader varmt og det er sol og regn om hverandre, er det noe med skjærgård og måkeskrik…

Grimstad

…og Soft-is! Jeg elsker Soft-is!!!
SoftIce

Kunstløp sesongen 2017/2018
Og så er ferien over og det er tid for å komme i gang med hverdagen og ikke minst få trene på is igjen. Og det er nært forestående, for allerede denne helgen er jeg i gang på isen, igjen. Hurra! Jeg har ikke helt bestemt meg for hva som er målene for sesongen, men det skal jeg sette i løpet av noen uker.

Taco tilbake!
Om sommeren er det null taco. Da går det i blåskjell, reker, grillmat, jordbær og soft-is. Så nå skal det jammen bli godt med en real fredagstaco. Fin fredag og god helg!

 

 

Facebook Comments