Bag

Og hva har vi i treningsbagen?

Jeg leser endel treningsblader. I ett av dem er det en fast spalte der sånn passe kjente personer skal svare på spørsmål som f. eks.  Hva trener de? Hva spiser de før trening, etter trening? Hva motiveres de av? Og ikke minst: Hva har de i treningsbagen? Skikkelig interessant (he-he). Så jeg tenkte at i dag skal jeg også skrive en slik spalte. Hva har jeg i treningsbagen? 🙂

Her er min treningsbag
Dette er min treningsbag. Den har jeg hatt veldig lenge og den funker helt suverent. Nå skal vi se hva som er oppi her…
Bag

Løpesko – så klart!
Løpeskoene er alltid med. Jeg har akkurat fått meg et par nye. Jeg har lenge løpt på Asics (Gel Nimbus 12) og tenkte jeg skulle teste Adidas som jeg løp på for noen år siden. Etter diverse prøverunder har jeg landet på adidas ultra boost. De sitter bra på foten min, er supermyke samtidig som de har utrolig god demping. Og hvite, selvsagt! Fint og totalt upraktisk.
Løpesko

Trådløse øreplugger
Jeg må ha musikk! Uansett hva jeg trener så blir det så mye bedre med musikk. Trådløse øreplugger er tingen slik at jeg kan veive med armene så mye jeg vil uten å surre meg inn og rive proppene ut av ørene. Jeg er veldig fornøyd med de jeg har nå, men så klart på min ønskeliste står et par som ikke har ledning i det hele tatt. Det skal jeg skaffe meg i løpet av høsten.
EarpodsJayBird

FlipBelt
Hva gjorde jeg før FlipBelt, mon tro? Hadde telefonen på armen i en sånn armgreie eller i lomma? Holdt den i hånden? Husker ikke. Skal jeg løpe ute har jeg nå alltid på meg FlipBelt som passer på telefonen min. Helt uunnværlig både til løpe – og gå-turer. Har fast plass i treningsbagen!
FlipBelt

Håndklær
Jeg har et par små håndklær der også. Ett til å legge på matten på treningsstudio og ett til å tørke svette med.
Håndkler

Vannflaske
Ja, her er jeg fancy! Jeg kjøper av og til en vannflaske og så fyller jeg på den og bruker den om og om igjen. Akkurat nå var det visst Imsdal.
Imsdal

Hengelås
Fint å ha hengelås til garderobeskap på treningsstudioer. Den her har jeg hatt i mange år, ligger alltid i bagen!
Hengelås

Hårstrikker
Jeg må ha hårstrikk når jeg skal trene. Har jeg ikke det, blir det litt krise. Derfor passer jeg på at det er en hel haug med strikker i bagen.
Hårstrikker

Leppepomade
Jeg har leppepomade overalt. I jakkelommer, i bilen, på jobben og i treningsbagen. Og nå har jeg en ny favoritt. Den heter Kyss og er bare helt fantastisk! Deilig konsistens, lukter veldig godt og har et lekkert design. Den her lå i bagen min nå.
Lykke

LepomadeLykke

Treningsbar med kokos
Og så kan jeg jo ikke risikere å bli gående sulten. Derfor har jeg alltid noe å spise i bagen min. Den her går det mye av for tiden – kokossmak. Halve baren før trening og halve etterpå før jeg får i meg skikkelig mat. Det funker som rakker´n (selv om liksom noen barer er merket med «før trening» og noen er merket med «etter trening». Det blåser jeg i. Så nøye er det ikke for meg som bare er nestentoppidrettsutøver).
Bar

Det var visst det som lå i treningsbagen i dag. Da vet vi det! Nå er det endelig fredag. Dette har vært en hektisk og bra uke. I helgen blir det trening i hvert fall lørdag. Da er det greit å vite at bagen er pakket og klar. Fin fredag og god helg! 🙂

Facebook Comments