SnailRacer

Mål in the making

Snart er det gått ett år siden jeg startet prosjektet og bloggen. Nå er det på tide å sette nye mål for kommende sesong. Jeg har tenkt på hvor jeg skal legge lista. Før jeg spikrer den helt, har jeg i alle fall tre ting som skal med.

Få opp farten!
Det går jo så tregt alt sammen. I kunstløp er det som om det er to verdener – min verden hvor det kjennes som om trinn flyter og går raskt og fint, og en virkelig verden der sannheten er at jeg ser ut som en snegle. Dette sannhetens øyeblikk viser seg når jeg ser på videoopptak fra trening. Denne sesongen skal jeg gå fra snegle til racer-snegle.
SnailRacer

Bøye i knærne
Jeg klarer fortsatt ikke å bøye tilstrekkelig i knærne. Det er det samme her som med fart – jeg tror jeg får det til, føler at jeg nesten ligger nede på isen, men så viser jo video at det så vidt er en liten knekk i kneet. Denne sesongen skal det bøyes. Sånn skal det se ut:

Bli fortrolig med trinn som går bakover
Dette første året har det vært mye grunntrinn å lære. Alt som går bakover har jeg følt meg spesielt utrygg på. Det skal det bli en slutt på. Denne sesongen skal jeg naile leggover bakover og få dreisen på dette trinnet: Backward cross rolls! Det ser superlett ut, men det er det i hvert fall ikke for meg.

I helgen skal jeg lage noen 0-punkts videoer som jeg kan bruke for å sammenligne og oppdage fremgang eller mangel på sådan.

Og sesongens innstilling skal være som den jeg fant i et sitat på Figure skating quotes:

«Just stick with it – what seems so hard now, one day will be your warm up» #denfølelsen

Fin fredag og god helg! 🙂

Facebook Comments