Skjørtogstrømper

Nå også i skjørt!

Aller først – bloggen har bursdag! Denne uken er det ett år siden jeg startet å blogge om prosjektet: Hvor god kan jeg bli i kunstløp! Og for et år! Jeg har lært så masse, hatt det så gøy og truffet så mange superhyggelige mennesker. Hurra!!!

Ettårskake

Etter en kortere bloggpause, er det vel da på tide å komme i gang igjen å forsette bloggingen om sesong 2. Og siste nytt er at jeg nå har testet ut hvordan det er å trene i skjørt! Denne uken testet jeg også sånne strømper som går over skøytene. Synes det er ganske kult. Se her!

Jeg vet ikke helt om skjørtet og strømpene fikk meg til å føle meg enda mer som en kunstløper, eller mer sånn som hvis man stiller i veldig fancy utstyr i slalombakken og ploger nedover 🙂

Fredag er det uansett og tacoen er klar. Fin fredag og god helg!

Facebook Comments