Inliners

Den som rydder, den finner!

Alt for lenge siden blogging nå, men jeg måtte ha en pause. Denne høsten har definitivt vært litt i overkant for mye å ta inn og så kom julerushet. Men etter å ha skaffet litt ekstra plass til meg, så har roen nå senket seg. Jeg har brukt et par dager på noe så sjeldent som å rydde hjemme (rene terapien!). Da dukker det opp mye rart, som f. eks. disse fine greiene her, som jeg helt hadde glemt at jeg hadde anskaffet:

Inliners2Jeg kjøpte de sensommeren 2016, fordi jeg var redd for at jeg ikke skulle komme fort nok på is i prosjektet mitt om å lære kunstløp på et år. Men så ordnet det seg jo med både is og trener, og disse ble tydeligvis lagt innerst i skapet. Hm, lurer på hvordan de funker… Det skal jeg teste skikkelig i julen.

Men det er ikke jul helt enda. Treet står i stuen, men pyntes, tradisjonen tro, ikke før i morgen. Så vi kjører helt vanlig fredagsopplegg her i dag med taco. I romjulen skal jeg på treningsleir, igjen. Og i år er det egen gruppe for voksne! Hurra! Det var veldig hyggelig å trene med barna i fjor, altså, men vi hadde kanskje ikke så veldig mye å prate om i pausene 🙂

Fin fredag, god helg og snart – God jul!

JuleskøyterPhoto by Paul Solomon on Unsplash

Facebook Comments